Лекарите: Как да сме здрави през цялата година?

Зад решението застанаха лекари, фармацевти и изпробвали

За първи път лекари, фармацевти и пациенти застават единодушно зад продукт, насочен директно към подобряване на имунитета и здравето на всички органи в човешкото тяло. За да се случи това, избраникът отговори на немалкото изисквания на всяка от групите – да има потвърден здравен ефект, да е в най-правилната фармакологична форма и най-важното – да помага.

С честта зад името им да застанат толкова много хора се сдобиха т.нар. Живи витамини (продуктът Live Vitamins) – многокомпонентен комплекс от биологично активни витамини, минерали и микроелементи, който повлиява широк спектър от здравни оплаквания. „Съставът им е съобразен на сто процента с всички препоръки за допълнителен прием на микронутриенти за населението в България“, аргументират избора си медиците. И допълват: Това прави Live Vitamins перфектен избор както за повишаване на тонуса, така и за подобряване остротата на зрението например. А най-хубавото е, че са подходящи и за възрастни, и за деца и се дозират лесно.

КАК ДА ПРЕЗАРЕДИМ БАТЕРИИТЕ?

КАК ДА ПРЕЗАРЕДИМ БАТЕРИИТЕ?

Ако още от сутринта изпитвате умора и нямате нито сили, нито желание да правите каквото и да било, то вас... не, не ви е налегнал мързел, а витаминен дефицит. Недостигът на полезни вещества, особено ако датира от по-отдавна, неизбежно води до отпадналост. Тонусът рязко спада и дори най-дребните натоварвания – независимо дали физически или умствени, бързо ни изтощават. Бум точно на такива оплаквания отчитат личните лекари през последните години. Дали заради храната, дали заради стреса – или пък заради всичко накуп – с тези симптоми при лекаря отиват и млади, и стари. За да промени ситуацията, в Live Vitamins има специален енерджи комплекс, който съдържа желязо, магнезий и витамините В2, В6, В12 и С. Те се грижат за правилното протичане на метаболизма и за производството на енергия, ето защо с тяхна помощ бързо пак сме на върха на силите си и кипим от желание за действие.

Живите витамини повишават тонуса и енергията независимо от възрастта

Д-р Илина Шалабутова, ОПЛ, ДКЦ 1, Пловдив

Живите витамини повишават тонуса и енергията независимо от възрастта

Много от моите пациенти се оплакват от липса на достатъчно енергия – не само възрастните, но и лица в активна възраст (особено редовно спортуващите). Коментираме с тях, че понякога организмът се изтощава и му е необходима допълнителна подкрепа. Като сигурно помощно средство при такива състояния посочвам активните витамини, каквито са т.нар. Живи витамини (продуктът Live Vitamins). Съставът им е специално подбран и формулиран така, че да удовлетворява потребностите от витамини и минерали на нас, българите. Полезните вещества са във вид на маслен разтвор, запечатан в твърди желатинови капсули. В този си вид активните вещества, от една страна, са с максимално запазени биологични свойства, а от друга – преминават бавно през тънките черва и така се усвояват пълноценно. Технологичните и продуктовите характеристики, както и самото име на Живите витамини насочват вниманието към витамини, които действат и са ефективни.

Благодарение на всичко това Живите витамини са отличен помощник за справяне с умората, причинена от стрес, натоварване, липса на сън. Те проявяват енергизиращ и тонизиращ ефект върху организма и подпомагат активната дейност на всеки човек.
Д-р Илина Шалабутова, общопрактикуващ лекар, ДКЦ 1, Пловдив

КРЕПКО ЗДРАВЕ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ

КРЕПКО ЗДРАВЕ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ

При занижен имунитет, всеки знае, нищо не ни подминава, а простата настинка като нищо се задълбочава и накрая всичко „отива“ в белите дробове. А след пандемията, категорични са лекарите, сме станали още по-болнави – от лекия ветрец получаваме хрема, а изпием ли нещо малко по-студено незабавно ще ни заболи гърлото. Това е сигурен знак, че сме се изнежили и трябва да вземем мерки и да укрепим своето здраве. Препоръката на лекарите, за да бъде постигнат бърз и оптимален ефект, е да заредим тялото си с живителни сили. Живите витамини, споделят нескрито те, са най-мощното гориво. Не само съдържат пълния спектър от полезни вещества, необходими на нашия организъм, за да засили имунната защита, ами те се усвояват до над 90%. Комплексът от желязо, мед, селен и витамините А, D, В6, В12 и С е ключов за нормалната функция на имунната система, като успява да ни държи крепки дори при изтощителни натоварвания, физически или психически. А за това как продуктът съдейства за превенцията от инфекции на горните и долните дихателни пътища опит споделя столичният пулмолог д-р Анита Найденова.

Live Vitamins поддържат имунитета и предпазват от белодробни болести

Д-р Анита Найденова, пулмолог, УМБАЛ „Токуда – Аджибадем Сити Клиник“, София

Live Vitamins поддържат имунитета и предпазват от белодробни болести

Сред основните арсенали за засилване на придобития имунитет е приемът на т.нар. имуномодулиращи средства, каквито са продуктите с подходящ набор от витамини, минерали и микроелементи и силна антиоксидантна активност. Ето защо препоръката ми към пациентите е да се насочат към продукт (хранителна добавка), който осигурява ефективна комбинация от микроелементи като желязо, мед, селен, цинк и витамините А, D, В6, В12 и С. От изключителна важност е полезните вещества в продукта да са в правилна форма, която не позволява тяхното дезактивиране и подобрява степента на усвояването им от организма. Оптимална форма в този смисъл е иновативната капсула на Живите витамини (Live Vitamins), която позволява приема на пълен комплекс от посочените имуностимулатори в течна форма и тяхната лесна и пълна резорбция в правилните отдели на храносмилателния тракт.

Приемът на продукта Live Vitamins е подходящ не само за подсилване защитните функции на организма през рисковите за настинка сезони, но и заради антиоксидантната активност на комплекса от витамини и минерали, което е от полза при пациенти с астма и хронични обструктивни белодробни болести. Важно е да се отбележи, че приемът на Live Vitamins намалява риска от разболяване както при контакт с болни от грип, така и от бактериални инфекции на дихателните пътища, тай като засилва общите съпротивителни механизми на организма.

Като препоръка към всички хора, които биха искали да вземат мерки за минимизиране на риска от развитие на белодробни болести чрез природосъобразно завишаване на имунните способности на техния организъм, бих посочила редовния прием на Живите витамини.
Д-р Анита Найденова, пулмолог, УМБАЛ „Токуда – Аджибадем Сити Клиник“, София

Към изричните препоръки на д-р Найденова се присъединява и д-р Боби Киров от Айтос – личен лекар с дългогодишен опит.

С Live Vitamins здравето на пациентите ми е стабилно през зимата

Д-р Боби Киров, ОПЛ, Медицински център 1 – Айтос

С Live Vitamins здравето на пациентите ми е стабилно през зимата

През есенно-зимния период от годината имунната защита на пациентите ми спада (понякога рязко) и те започват често да боледуват от респираторни инфекции. За да поддържам техния имунитет висок, аз им предписвам Live Vitamins (Живите витамини).

От професионалния си опит с Live Vitamins наблюдавам, че продуктът има изключителен ефект. Той допринася за нормалното функциониране на имунната система и подпомага поддържането на добър жизнен тонус. Общото състояние на пациентите се запазва стабилно през целия рисков период и те рядко боледуват. Ако все пак това се случи, пациентът преболедува съответното заболяване в много по-лека форма и се възстановява за значително по-кратко време.

Спрял съм се на тези мултивитамини, тъй като те имат много предимства. На първо място е фактът, че съдържанието им е в течна форма и много бързо се усвояват от организма. Те осигуряват необходимата ежедневна доза от витамини и минерали за зрял индивид. Напълно пречистени са, произведени са без химична и термична обработка на полезните вещества, не съдържат глутен и ГМО и са без захар.
Д-р Боби Киров, общопрактикуващ лекар, Медицински център 1 – Айтос

Живите витамини пазят от вируси

Магистър-фармацевт Мария Тунова, аптека „Мария Тунова” ЕООД, Сандански, ул. „Свобода” № 2

Живите витамини пазят от вируси

Реших да изпробвам Живите витамини Live Vitamins заради техния състав и специалната технология за производство. Уверих се в тяхната сила от първо лице и вече всяка година си правя профилактичен курс с тях. Започвам през октомври и ги пия до декември. Така си подсилвам имунитета и се предпазвам от вирусни заболявания. Отделно от това благодарение на тях се чувствам енергична, работоспособна и по-трудно се уморявам. Препоръчвам Живите витамини и на близки, и на пациенти, защото знам, че ще останат доволни.
Магистър-фармацевт Мария Тунова, аптека „Мария Тунова” ЕООД, Сандански, ул. „Свобода” № 2

КОСОПАДЪТ И ПРОБЛЕМНИТЕ НОКТИ СА СИГНАЛ ЗА ТРЕВОГА

КОСОПАДЪТ И ПРОБЛЕМНИТЕ НОКТИ СА СИГНАЛ ЗА ТРЕВОГА

Червена лампа, с която тялото ни иска да подаде сигнал, че запасите му от полезни вещества са се изчерпали, са косопадът, чупещите се нокти и повехналата кожа. Напълно вярна е сентенцията, че здравето отвътре личи отвън. Именно поради тази причина уникалните Живи витамини съдържат комплекс от коензим Q10 плюс витамините А, С, Е и В2 с биотин, цинк, селен, йод и мед, който пряко отговаря за здравето и красотата на косата, кожата и ноктите. Доказано е, че те заздравяват връзката между кожата на главата и корена на косъма, което е ключово за спирането на косопада. Но има и още – те ускоряват растежа на ноктите и косата, като в същото време се грижат и за техния гладък и лъскав вид. Отделно, ревитализират кожата, което след време проличава и в огледалото, където започваме да виждаме една подмладена наша версия.

Борих настинки, а накрая подобрих и външния си вид

Борих настинки, а накрая подобрих и външния си вид

Много боледувах, все си бях с настинка. Ползвала съм всякакви витамини, но нямаше ефект от тях. Случайно открих в Интернет Live Vitamins и много се зарадвах, защото видях, че най-накрая се е появило нещо по-специално.

Вече два месеца пия по 1 капсула всяка сутрин. Много съм доволна от покупката си, защото настинките останаха зад гърба ми. А получих и бонус. Кожата ми е свежа и млада, косата с блясък, имам сила и съм в перфектно настроение винаги. Чувствам се подмладена. За мен Живите витамини са уникални. В тях е бъдещето.
Васиа Папаконстантину, 59 г., Пафос, Кипър

ПАМЕТТА ВИ ИЗНЕВЕРЯВА? МОЗЪКЪТ Е „ГЛАДЕН“

ПАМЕТТА ВИ ИЗНЕВЕРЯВА? МОЗЪКЪТ Е „ГЛАДЕН“

Безброй са митовете, които витаят около постепенно изплъзващата ни се способност да запомняме. Широко застъпено е схващането, че само възрастните хора губят паметта си. Но защо тогава все повече хора на средна възраст се оплакват, че забравят?! Истината е, че природата е устроила човешкия мозък толкова сложно, че той съвсем спокойно може да бъде окачествен като претенциозен – хем има своите наболели нужди, хем поставя високи критерии, изисквайки до него да достига само най-доброто. Медицински е доказано, че мозъчната тъкан, също като всички останали тъкани в човешкото тяло, се „храни“. Основните вещества, които присъстват в неговото „меню“, така че умът ни да е ясен, а паметта ни остра като бръснач, са йод, желязо, цинк, биотин, мед, магнезий и витамините В1, В2, В6, В12 и С. Затова този комплекс е сериозно застъпен във формулата на необикновените Живи витамини. Плюсовете обаче не свършват до тук – те също така подобряват работата на нервната система, както и психичната функция. В резултат на това не само че ни „сече пипето“, а и държим стреса настрана от нас, така че да не вреди на нашата способност да се концентрираме.

Паметта ми се подобри, дори внуците го забелязаха

Паметта ми се подобри, дори внуците го забелязаха

Аз съм от хората, които редовно пият мултивитамини, за да си подсиля организма. Вече съм на такава възраст, че трябва много да се пазя. Опитала съм всичко на пазара. Имам впечатления за всеки един продукт, който се предлага у нас, а когато видя нещо ново, държа веднага да го изпробвам. Така се случи и с новопоявилите се витамини, които „дават живот“.

Поръчах си ги по Интернет и започнах да ги пия – първите 2 седмици по 1 капсули на ден, а след това намалих дозата на 1 капсула дневно. Усетих невероятно зареждане с енергия още след първите 3–4 приема. Подобен бърз ефект не бях усещала от мултивитамини досега, така че бях сигурна, че съм попаднала на нещо качествено. Продължих да ги пия общо 5 месеца. Встрани от това, че опазих здравето си невредимо (въпреки поредната вирусна вълна, разразила се в този период), аз забелязах изненадващ бонус ефект – паметта ми се подобри. Дори дъщеря ми и внуците го забелязаха. Решила съм от октомври да започна нов курс с „моите приятели“ витамините и повече никакви експерименти, защото най-после открих най-доброто.
Жанина Георге, 68 г., Тимишоара, Румъния

С ЖИВИТЕ ВИТАМИНИ ДЕЦАТА БОЛЕДУВАТ ПО-МАЛКО

С ЖИВИТЕ ВИТАМИНИ ДЕЦАТА БОЛЕДУВАТ ПО-МАЛКО

„Градински сопол“ – израз, който ако не сте чували, значи или нямате деца, или те вече са толкова пораснали, че сте го забравили. Състоянието не е плашещо за лекарите, но е причина детето да бъде върнато от детската градина и да се наложи вземането на пореден болничен, за да има кой да го гледа вкъщи. А по-лошото е, че въпросният сопол се „влачи“ чак до юношеската възраст, като понякога състоянието може да се усложни и да прерасне в нещо по-сериозно. За да изкарат своите малки пациенти от изтощителния цикъл да боледуват през седмица, опитните педиатри отдавна вече залагат на Живите витамини. Те съдържат комплекс от вещества, които държат детския имунитет висок, а ефектът се постига само с прием на 1 капсула на ден. Когато приемът е започнал в ранната есен, допълват специалистите, епизодите на разболяване са в пъти по-малко.

С Живите витамини дъщеричката ми боледува по-рядко и по-кратко

Дъщеря ми е на 4 годинки и много често боледува. С педиатъра бяхме вдигнали ръце – каквото и да ѝ давах, мине не мине време и тя пак се разболяваше. Последният ни опит бяха т.нар. Живи витамини. Педиатърът ме посъветва да започна да ѝ ги давам още щом захладнее времето, за да изградим и подсилим имунитета ѝ за през зимата.

Всеки ден ѝ давах по 1 капсула Live Vitamins в продължение на 3 месеца. Благодарна съм на нашия лекар, защото откакто ѝ давам Живите витамини, тя боледува много по-рядко, а ако все пак я хване нещо, то отшумява бързо – до има-няма 3 дни. Live Vitamins се оказаха решението. Вече ги препоръчвам на всички майки около мен и те също са доволни. Live Vitamins просто са истинските витамини.
Виолета Димчева, 36 г., София

Скъсахме низа от болести

С малкия ми син бяхме в постоянна въртележка от вируси. Хващаше всичко, което мине през детската градина, и го носеше у нас. Взех си Живите витамини по препоръка на приятелка, за да „пресечем“ поредната болест. Синът ми е на 6 години и на него давах по 1 капсула, а аз пиех по 2 – това са максималните препоръчани дози.

Проблемът, заради който ги бях купила, отшумя почти неусетно – лекарката ми беше дала 5-дневен болничен, а ние бяхме на крака още на втория–третия ден. Въпреки това и двамата с детето продължихме да ги пием 2 месеца. С тях скъсахме низа от болести. И не само това. Не мога да ви опиша изненадата си, когато забелязах и промяна в състоянието на кожата и косата ми – станаха видимо по-здрави и красиви. Опитайте и няма да съжалявате.
Малина Ставрева, 41 г., София

ХИРУРГИЧНИТЕ ИНТЕРВЕНЦИИ СА ИЗПИТАНИЕ ЗА ОРГАНИЗМА

ХИРУРГИЧНИТЕ ИНТЕРВЕНЦИИ СА ИЗПИТАНИЕ ЗА ОРГАНИЗМА

„Докторе, не може ли да мине с хапче?“ Това пита всеки, който стои пред угрозата да легне на операционната маса. Каквито и предпочитания да имаме обаче, хирургичните интервенции спасяват животи и без тях медицината е немислима. Независимо дали е „играл“ скалпелът, дали се е разминало по-леко и е било само лапароскопия, или пък зъболекарят ни се е „вихрил“, възстановяването е голямо и тежко изпитание за организма. В тези ситуации Живите витамини захранват тялото с полезни вещества и му дават необходимите сили, за да премине по-лесно и по-бързо през трудностите. Не е случайно, че за лекарите те вече са неизменна част от следоперативното възстановяване на пациентите. Д-р Станой Станоев, общопрактикуващ лекар от Пловдив, е сред онези, които се осланят само на Живите витамини, когато оперираният трябва да бъде вдигнат отново на крака.

Живите витамини ускоряват оздравяването след операции и инфекции

Д-р Станой Станоев, общопрактикуващ лекар, МЦ „ДиМед“, Пловдив

Живите витамини ускоряват оздравяването след операции и инфекции

Без значение от сезоните вече ежедневно в кабинета ми идват пациенти, чиито симптоми категорично показват недостиг в приема на витамини. Най-нуждаещи са хората с инфекциозни заболявания, както и онези, които са претърпели хирургични намеси. Терапията е в зависимост от спецификата на заболяването им или проблемите, които трябва да се решат, но тя задължително включва прием на мултивитаминен препарат.

Съществува многообразие от подобни продукти под най-различни форми – сиропи, твърди или ефервесцентни (разтварящи се във вода) таблетки, капсули и т.н., но от практиката си съм установил, че най-висока ефективност има формата на витаминно-минерален маслен разтвор, съхранен чрез запечатване в твърди желатинови капсули. Единственият продукт у нас, който е в такава форма, е Live Vitamins (Живите витамини).

При прием на 2 капсули Live Vitamins всеки ден пациентите, които са прекарали инфекциозни заболявания или са претърпели тежки оперативни интервенции, значително ускоряват реконвалесцентния (оздравителния) си период и бързо се изправят на крака. За да се стабилизира постигнатият резултат, приемът е добре да продължи поне 3 месеца. С богатия си и правилно комбиниран състав Live Vitamins възстановяват жизнения баланс и нормализират дейността на всички органи и системи в организма, повишават имунитета и организмът става по-устойчив на заболявания. Продуктът е подходящ също и при проблеми със зрението и сърдечно-съдови заболявания.
Д-р Станой Станоев, общопрактикуващ лекар, МЦ „ДиМед“, Пловдив

НА КАКВО ДЪЛЖАТ ЖИВИТЕ ВИТАМИНИ СВОЯТА ЕФЕКТИВНОСТ?

Капсулата освобождава витаминно-минералния маслен разтвор и той обгръща власинките в тънките черва. Блгодарение на маслената си форма той има бавен ход по продължението на червата, което осигурява по-пълното усвояване на полезните вещества и високата ефективност

Високата работоспособност на Живите витамини (Live Vitamins) се обуславя от две важни техни характеристики: 1. Съдържат 100% биоактивни съставки; 2. Усвояват се пълноценно в организма. Всичко това е благодарение на уникалната им фармакологична форма – витаминен маслен разтвор. В тази маслена среда полезните вещества не търпят никакви загуби по пътя до тънките черва и влизат в организма директно „подготвени“ за работа. Веднъж попаднали там те преминават бавно през червата, полепвайки по власинките на чревните стени. Така се усвояват до 98% от вложените витамини и минерали.

Тази специфична маслена форма дава още един, допълнителен плюс на Живите витамини – те са революционна стъпка и в предпазването и грижата за стомаха и червата. Процесите на разтваряне и всмукване протичат леко и щадят лигавицата на стомаха.

Live Vitamins е подходящ за хора с гастроинтестинални проблеми, защото не дразни стомаха и червата

Д-р Васил Койнарски, гастроентеролог, МБАЛ „Вита 2“, София

Live Vitamins е подходящ за хора с гастроинтестинални проблеми, защото не дразни стомаха и червата

Поради особеностите на съвременния начин на живот, често съпроводен с неправилен режим на хранене и завишени нива на психоемоционален стрес, все повече хора развиват дефицит на витамини и микроелементи. Това често води до влошаване на вече съществуващи хронични заболявания, което от своя страна налага продължителен прием на различни лекарства. В резултат на тези явления в клиничната си практика на гастроентеролог все по-често регистрирам случаи на нарушена дейност на стомашно-чревния тракт, предизвикана от приема на голям брой и разнородни по вид лекарства и медикаменти.

Ето защо, когато става дума за възстановяване на оптималните нива на жизненоважни витамини и минерали чрез прием на мултивитаминни продукти, препоръката ми недвусмислено е насочена към избор на продукти в подходяща, щадяща стомашно-чревния тракт лекарствена форма. Така се минимизира рискът от дразнене в различните отдели на храносмилателната система, не се допуска ерозия на лигавицата на стомаха и е разумно натоварването върху метаболизиращите системи на черния дроб, както и върху функцията на жлъчния мехур.

За щастие с напредването на фармацевтичната технология вече и у нас разполагаме с лекарствени форми като LICAPS™ – течност в капсула – в която е продуктът Live Vitamins (Живи витамини). Чрез LICAPS™ се постига пълно и бързо усвояване на включените в продукта витамини чрез оптимален контакт на лигавицата на тънкото черво и същевременно се избягва дразнене на лигавицата на стомаха.

Основно предимство на Живите витамини е и намаленият риск от лекарствени взаимодействия с редица медикаменти, прилагани в гастроентерологията, като инхибитори на протонната помпа, железни препарати и някои групи антибиотици. Това гарантира не само максимална ефективност на приложената терапия, но и безопасността на пациентите.
Д-р Васил Койнарски, гастроентеролог, МБАЛ „Вита 2“, София

Освен откъм качество на съставките и процент на усвояване на полезните вещества, Live Vitamins превъзхождат обикновените мултивитаминни продукти (във вид на таблетки) и със своята чистота. Live Vitamins не съдържат консерванти, овкусители и аромати. Те са без захар, без глутен и без ГМО.

Live Vitamins в сравнение с другите форми на мултивитаминни продукти


Live Vitamins
(Живите витамини)

• Биоактивни съставки
• Максимално усвояване
• Висока ефективност
• Без химически и термични обработки
• Без овкусители и аромати
• Без ГМО
• Без консерванти
• Без глутен
• Не се окисляват
• Дълъг срок на годност
• Без вкус и мирис

Таблетки

• Ниска усвояемост (около 20–30 %)
• Слаба ефективност
• Трудно разграждане
• Възможни стомашно-чревни дразнения
• Неприятен вкус
• Високо съдържание на изкуствени пълнители

Ефервесцентни таблетки
(разтварят се във вода)

• Бърза загуба на полезни вещества
• Ниска усвояемост
• Слаба ефективност
• Високо съдържание на изкуствени пълнители, оцветители, овкусители и аромати

 

Можете да откриете Live Vitamins в най-близката аптека или на   bemore.shop


Може да прочетете повече за Live Vitamins ТУК >>